Máša a medvěd 2 – Dvojitá zábava (12/2023)



Hodnocení: 61 % na ČSFD ->> https://www.csfd.cz/film/1353038-masa-a-medved-2-dvojita-zabava/

Film „Máša a medvěd 2 – Dvojitá zábava“ je pokračováním oblíbeného animovaného seriálu, který sleduje dobrodružství roztomilé a neposedné dívky Máši a jejího trpělivého medvědího kamaráda. Tento nový celovečerní film přináší zcela nové příběhy a dobrodružství, které začínají v lese, pokračují návštěvou města a končí vánočním příběhem plným kouzel.

Děj a postavy:

Hlavním motivem filmu je Mášina návštěva města, kde způsobí pořádný rozruch na svatbě, závodí s dortem na vozíku a pohrává si se svatebním závojem. Po této události se film zaměřuje na vánoční dobrodružství, kdy Máša spolu s Měsícem Leden dělá vše pro to, aby dospělým navrátila vánoční kouzlo. Během této cesty se Máša dostane do řady nečekaných a humorných situací, které zaujmou jak děti, tak jejich rodiče​.

Žánr a kontext:

„Máša a medvěd 2 – Dvojitá zábava“ je animovaný rodinný film, který spojuje humor, vánoční atmosféru a dobrodružství. Je určen především dětem, zejména fanouškům původního seriálu „Máša a medvěd“. Film se zaměřuje na hodnoty přátelství a rodiny, což je hlavním motivem této animované série​.

Produkce a režie:

Film režírovali Natalja Berezovaja a Artyom Naumov, a na scénáři pracovali Jelena Černova a Oleg Užinov. Hudbu složili Alexey Smirnov a Evgeny Turuta. Film byl produkován v Rusku a premiéru měl 14. prosince 2023​.

Doplňující informace:

  • Délka filmu: 76 minut
  • Premiéra: 14. prosince 2023 (ČR)
  • Režie: Natalja Berezovaja, Artyom Naumov
  • Země původu: Rusko
  • Žánr: Animovaný, Komedie, Rodinný
  • Hudba: Alexey Smirnov, Evgeny Turuta
  • Scénář: Jelena Černova, Oleg Užinov





Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Petra Vrchotická
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com