Námi to končí (08/2024)



Hodnocení: 71 % na CSFD ->> https://www.csfd.cz/film/1402328-nami-to-konci/prehled/

Film „Námi to končí“ je adaptací populárního románu od Colleen Hoover. Příběh sleduje Lily Bloomovou, která se snaží začít nový život v Bostonu po traumatických zážitcích z dětství. Hlavní roli ztvárnila Blake Lively, která exceluje jako žena, jež se musí vyrovnat s emocionálními jizvami, zatímco její vztah s charismatickým neurochirurgem Rylem Kincaidem (Justin Baldoni) komplikuje příchod její první lásky, Atlase Corrigana (Brandon Sklenar).

Děj

Příběh se točí kolem Lily Bloomové, která se přestěhuje do Bostonu, kde se snaží rozjet nový podnik. Když se setká s Rylem, zdá se, že její život se konečně začíná usazovat. Ale minulost ji dohání v podobě její první lásky, Atlase, což zkomplikuje její vztah s Rylem. Lily musí čelit bolestným vzpomínkám a udělat těžká rozhodnutí, která ovlivní její budoucnost.

Herecké Obsazení

Blake Lively září v hlavní roli Lily Bloomové, zatímco Justin Baldoni hraje jejího partnera Rylea. V dalších rolích se objeví Jenny Slate, Brandon Sklenar, a Hasan Minhaj. Každý herec přináší do filmu svůj osobitý styl, což zajišťuje hluboký emocionální dopad příběhu.

Produkce a Režie

Režie se ujal Justin Baldoni, který je známý svou citlivostí k emocionálně nabitým příběhům. Tento film je jeho dalším počinem po úspěšných filmech jako „Five Feet Apart“. Produkce probíhala převážně v Bostonu, kde se podařilo zachytit atmosféru města, které se stává svědkem Lilyina emocionálního boje.

Vizuální Efekty a Atmosféra

Film „Námi to končí“ se vyznačuje pečlivým zpracováním, které podtrhuje emocionální hloubku příběhu. Kamera Barryho Petersona a hudba od Roba Simonsena a Duncana Blickenstaffa dodávají filmu atmosféru, která je jak krásná, tak i bolestná.

Emocionální Hloubka

Kromě vizuální krásy film nabízí hluboký emocionální zážitek, který rezonuje s diváky, zejména díky svému zaměření na složité rodinné a romantické vztahy. Příběh o přežití emocionálních jizev z dětství a hledání síly jít dál osloví široké publikum.

Přijetí a Hodnocení

Film „Námi to končí“ získal na ČSFD hodnocení 71 %. Diváci oceňují především silné herecké výkony a emocionální intenzitu příběhu, i když někteří kritici poukazují na určité nedostatky ve scénáři, který mohl více rozvinout vedlejší postavy a motivace.

Závěr

„Námi to končí“ je film, který osloví fanoušky románů Colleen Hoover i diváky, kteří hledají emocionálně nabitý příběh o lásce, ztrátě a hledání síly v sobě. Film nabízí silné herecké výkony a vizuálně podmanivé zpracování, které zanechá hluboký dojem.

Doplňující informace:

  • Délka filmu: 130 minut
  • Premiéra: 9. srpna 2024
  • Hlavní obsazení: Blake Lively, Justin Baldoni, Jenny Slate, Brandon Sklenar, Hasan Minhaj
  • Režie: Justin Baldoni
  • Země původu: USA
  • Žánr: Drama, Romantický
  • Hudba: Rob Simonsen, Duncan Blickenstaff
  • Kamera: Barry Peterson
  • Scénář: Christy Hall





Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Petra Vrchotická
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com